Over ons

De uitgeversgroep astraea omvat momenteel meer dan 40 uitgevers die fictie, kinder- en jeugdboeken, non-fictie, theologie, reisgidsen, audioboeken en e-books uitgeven en ander leuke spannende boeken voor vollwassende.

onze filosofie


Wij zijn nieuwsgierig. Dat betekent dat we in alle richtingen denken. We zijn zeer ge├»nteresseerd in nieuwe wegen en spirituele ontwikkelingen. We verrassen graag met onderwerpen. Maar we bouwen ook voort op ervaring, zowel die van onszelf als die van vele generaties voor ons. Daarom vind je bij ons een ruim aanbod, van nuchtere kennis tot gechannelde berichten. En je vindt het overal – in boekwinkels, op internet, op Facebook.

Wij luisteren. Het is belangrijk voor ons bij Schirner om altijd een open oor te hebben – zowel voor de behoeften van onze klanten als voor de vragen die in ons team rijzen. Dit vertelt ons wat mensen beweegt, waar ze mee bezig zijn, waar ze bang voor zijn en waar ze van houden. Daar spelen we op in met onze boeken en artikelen. Ze zijn bedoeld om je steun en vreugde te geven.

We houden van wat we doen. Met enthousiasme lezen we manuscripten en maken er prachtige boeken van. Met net zoveel enthousiasme selecteren we de vele nuttige en mooie dingen die helpen het milieu in balans te brengen en vreugde en waarde aan het leven te geven. Wat we ook doen, we doen het met heel ons hart. Deze hartenergie geven we graag aan jou door.

Klanten worden vrienden. Schirner is niet zomaar een boekhandel, niet zomaar een online winkel, niet zomaar een uitgever. Bij Schirner staat de mens voorop. Altijd. Daarom vertellen zoveel van onze bevriende klanten ons wat ze waarderen aan Schirner: het uitgebreide aanbod, het gefundeerde advies, de individuele ondersteuning, het gevarieerde aanbod. Er zijn veel redenen om van ons te houden. Als we onze zin hebben, kan er altijd meer zijn.