Relatiegeschenk kopen? Wij geven je een aantal leuke ideeën

Een relatiegeschenk is meer regel dan uitzondering. Voornamelijk jouw belangrijke partners of klanten wil je graag bedanken voor de goede zaken die jullie samen hebben gedaan, maar je zit met het handen in het haar, omdat je niet weet welk relatiegeschenk je moet kopen. Een relatiegeschenk kopen is dan ook een tijdrovend proces, maar in onze blog geven we een aantal leuke ideeën waar je vast en zeker iets aan hebt. 

Relatiegeschenk kopen dat matcht bij je bedrijf

Als bedrijf ben je ergens in gespecialiseerd of heb je unieke producten die wellicht geschonken kunnen worden tijdens de feestdagen. Het is een goedkope manier van een relatiegeschenk kopen, omdat je immers niets hoeft in te kopen en tegen kostprijs producten kunt leveren terwijl je ook nog eens het voordeel hebt dat je het product kunt promoten. Zo sla je dus relatief simpel twee vliegen in één klap.

Bedrukte relatiegeschenken

In het kader van promotie is het ook slim om relatiegeschenk kopen die je kunt laten bedrukken met een bedrijfsnaam of -logo of zelfs met een webadres of Qr-code als je dat zou willen. Het is de perfecte kans om je bedrijf meer naamsbekendheid te geven terwijl je jouw klanten of relaties ook nog eens een leuk cadeau geeft. 

Duurzaam relatiegeschenk kopen

Staat groen ondernemen hoog in het vaandel en wil je uitstralen dat je milieubewust onderneemt? Kies dan voor duurzame en milieuvriendelijke relatiegeschenken. Een milieubewust relatiegeschenk kopen is enorm slim om te doen en op verschillende manieren mogelijk. Je zou je partners en klanten bijvoorbeeld een plant of een bonsai boompje cadeau kunnen doen.

Luxueus relatiegeschenk kopen

Bij klanten en zakenrelaties mag je best wel onderscheid maken in premium, goede en minder goede klanten en relaties. Je gaat natuurlijk niet een peperduur relatiegeschenk kopen als je maar weinig business met elkaar hebt gedaan. Of juist wel om ze te stimuleren om volgend jaar meer zaken met je te doen. Dat is een keuze. Voor premium en goede klanten is het in ieder geval meer dan verstandig om ook voor luxueuze relatiegeschenken te kiezen. Met een wat duurdere fles goede wijn of champagne kun je echt jouw waardering uitspreken.

Goedkope relatiegeschenken

Het hoeft ook niet altijd duur te zijn en je kunt ook kijken naar goedkope relatiegeschenken. Relatiegeschenken die gewoon een leuk presentje zijn en waarmee je toch waardering uitspreekt. Dat kan al een doos met bonbons zijn of een leuk verzorgingspakket van een paar tientjes. Specialer hoeft het echt niet te zijn.

Het beste relatiegeschenk kopen

Het beste relatiegeschenk kopen is lastig, maar je kunt natuurlijk ook rekening houden met wie je relaties en klanten zijn en waar ze baat bij hebben. Een cadeau waarover nagedacht is zal zeker in de smaak vallen en je staat dan ook ongetwijfeld bovenaan het lijstje wanneer jouw relatie of klant je weer nodig heeft. Soms is een relatiegeschenk kopen ook niets of minder dan investeren in een duurzame relatie. Met als doel om je omzet te verhogen. Daar is ook niets mis mee.

Ook de biergeschenken van Kerstpakketten XL zijn een goed idee om te versturen!